این روزا که انقدر قمر در عقرب شده و از این و اون خبرای بد میشنویم و قیمتا روز به روز بد و بدتر میشه و فاصله ی طبقاتی دیگه انقد زیاد شده که قشر متوسط کم کم رو به نابودیه . ما چه کاری از دستمون برمیاد؟ چیکار باید بکنیم؟ بشینیم و دست روی دست بذاریم و نوچ نوچ کنیم؟ غر بزنیم؟ انرژی منفی باشیم؟ یا اینکه نه . در حد توان هرچند اندکمون . با کوچک ترین کارا گره ریزی از زندگی یه آدم دیگه باز کنیم؟
امروز یکی بهم میگفت با چه انگیزه ای این پیجو زدی و داری این کارا رو میکنی ؟ توی اینستا این همم پرررر شده از این کارا و فروش اینجور چیزا! حالا که چی؟! حقیقتش یه لحظه دلم خیلی خالی شد . ولی یادم اومد که من دلم نمیخواد فقط دست رو دست بذارم و نوچ نوچ کنم یا در بهترین حالتش بشینم و غصه ی اینو اونو بخورم . هیچ بضاعت خاصیم ندارم که اونجور که دلم میخواد به کسایی که واقعا مشکل دارن یه کمک مالی مستقیم بکنم . پس باهم {ما وشما:) } نیت کردیم که با ذره ذره ی توانمون یه کاری کنیم که شاید یه اپسیلون بار از رو دوش یه خانواده برداشته بشه . ما با هنر کوچیک و کمی که داریم و شما با حمایتمون و با سهم دادن به وام قرض الحسنه میتونیم یه نقطه ی کوچیک باشیم برای شادی دل مردم .
یادم اومد یه دست صدا نداره . یه حرکت جمعی میتونه خیلی کارا بکنه .
من خوشحالم از وجود این پیج و کانال . هرچند تکراری . ولی با نیت از ته ته قلب .
قسمتی از درآمد کارای هنریمون به وام قرض الحسنه اختصاص پیدا میکنه
اینکه چجوری و کجا این انفاق میفته رو، توی پیجمون و این کانالمون توی تلگرام بیشتر توضیح دادیم
(اگر کانال باز نشد عبارت zey_saa رو در تلگرام سرچ کنید)
درباره این سایت